Domov Hotel Sobe
Razkošje, eleganca, udobje, alkimija klasičnega beneškega stila in modernizma … Vstopite v novi prestižni Casinò Hotel Carnevale Wellness & Spa.

 Casino Hotel Carnevale Wellness & Spa
 
Svojim gostom nudimo 30 stilno opremljenih sob, od tega 2 suiti, 28 dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnega ležišča.

''Pametne sobe'' so opremljene z elektromagnetnimi ključavnicami, imajo brezžični dostop do interneta, digitalno satelitsko televizijo z LCD-zaslonom, klimatsko napravo, telefon, mini bar, sef, sušilec za lase in kopalnico s tušem ali kadjo.

alt

 

Naš ponos sta Suiti Doge in Rialto, kateri sta oblikovani in opremljeni za vse, ki potrebujejo več prostora in zasebnosti. Suiti imata ločen dnevni prostor in spalnico, luksuzno kopalnico s tušem in masažno kadjo (jacuzzi). Najmodernejša oprema vam ponuja tisoč in en užitek.

 

alt

Gosti imajo na voljo tudi sobno postrežbo in storitev pralnice, če ostanejo v hotelu več dni.

 

Virtualni ogled

hotel_UV.png

Novosti in dogodki

POMLADNI PAKET

Shujševalni program Carnevale   PAKET VKLJUČUJE ~ Svetovanje zdravega in pravilneganačina prehranjevanja glede na vaše telo in potrebe.~ Svetovanje glede gibanja ter predstavitev gibalnihvaj...
Več ...

DEGUSTACIJSKI MENIJI

DEGUSTACIJSKI MENIJI   Degustacijski mesni meni ~ Aperitiv ~ Istrski pršut in kozji sir ~ Istrski fuži s črnim ribanim tartufom ~ Roast beef v gobovi omaki in pražen krompir ~ Nutellina torta...
Več ...